TIDSINSTÄLLT

Tänkte att det kunde vara lite roligare med tidinställt. Just nu så spelar vi match mot Thailand (bangkok MC.)
Hoppas att vi vinner. Men det kan bli tufft för thailand är väl superbra?! Eller är det bara jag som har fått för mej de.
 
.
 
 

PITEÅ

Har nyss ätit frukost. Strax före 11 så åker vi:D Hoppas att jag inte glömmer något här hemma... Blir inte någon uppdate för mej i helgen (om jag inte får tid över...) Ses på Söndag kväll eller tidigare i helgen:)

STADSFESTEN IGÅR

Känner att jag har gjort många igår och idag inlägg på sistone, ska bli ändring på de! Men igår var jag ju på stadsfesten:) Träffade bl.a Elina där. Och jag fick med mej hem 2 linnen, en blus, hårspray, klämmor, s/b och en börs..
Idag har jag inte gjort på mycket. Har varit många mather i veckan så tänkte att jag inte behöver göraså mycket idag. För imorron ska vi ju till PiteSummerGames!!:) Ska bli jätte roligt att fara dit, vi va ju där förra året också. Så idag har jag även packat för de.Det rosa linner ser lite konstigt ut längst upp, men det är för att mamma ska korta den.
mobilbilder..
 
 

IGÅR / IDAG

Igår så for jag och Mamma till Kågebadet:D Och det var jätte kul där. Var först med Julia, Sen kom några andra som vi känner så vi var med dom också. Men just innan vi for hem så for jag in i sten kanten. Så jag skrapade upp överläppen... Så jag är super ful "på" munnen nu!
 
Idag har jag typ barat myst på på morgonen. Sen så när Mamma for till stugan så satte jag mej och läste ut en bok, och hann påbörja en annan bok fast ur samma serie! Och nyss så målade jag naglarna:)
 
måste ta och fota någon dag, har inga bilder att lägga upp!!

TRÖTT....

Igår kväll så sov Alva hos mej i stugan:) Och hon for hem i morse. Så idag har jag inte gjort så mycket, byggt lite på en koja jag och Alva (min syster) har gjort för några år sen. Är super trött för jag har tagit allergi tabletter...:/ Och klockan 18,00 har vi samlig på smått o gott, för vi har match i byske:D

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER!!

Idag är det ju midsommar:D Jag, Alva och mamma ska vara med några familjer i burön. Vi ska ävenb sova där. Så det blir nog inte att blogga ikväll eller imorron på förmiddan. Hoppas ni får en bra midsommar!!
 

BILDEN


MÅLA NAGLARNA

Har nyss varit med mamma hos skolsyster på skolan. För mamma skulle kolla blodtryck. Och just nu så sitter jag och målar mina naglar:) Sen resten av dagen blir det nag bara att chilla eller nåt sånt. Och ikväll blir det nog att tona håret;) Kan lägga upp bild på naglarna sen när dom är färdiga!


SHOPPING

Kom för en stund sedan hem. Har ju varit på stan med mamma idag:) Så det var jätte mysigt att få bara vara med mamma på stan. Så då fick jag med mej en "special penna",nagel sak, klubba, underkläder och hårtoning hem. På solbacken hittade jag även ett "linne" men inte i rätt storlek. Så hon i kassan la undan den så skulle pappa köpa den i stan. Så jag får den väl ikväll eller imorron:) Så lägger upp bild på den då. Nu ska jag äta sen träna..


ONSDAG

Hoppade nyss ut från duschen. Så nu ska jag klä på mej och sånt:) Sen klockan 12 så kommer mamma och hämtar mej och kanske Alva (om hon ska me), så då far vi till solbacken och går in på skopunkten:D
Det är typ min början av dagen..


SLAPPAR DAG

Imorse så vaknade jag ca 12.40... Så idag så har jag verkligen inte gjort mycket.nJag och pappa for till solbacken och köpte nya tapeter till gäststugan. Sen resten av dagen har jag bara slappat typ:D Imorron så ska nog jag pch Alva jobba i gäststugan:)




JOYPEAK

sitter i bilen på väg hem från joypeak. Var där med Jajjan och de var jätte kul!!

I DAG KVAR...

Idag på skolan har vi inte gjort mkt... Vi fick glass, maräner, bananer, jordgubbar, 2 st dumle klubbor och en cola burk var. Sen ficck vi även en vattenspruta var:) För vi hade pengar kvar från klasskassan, och i 6.an splitras ju klasserna...:/ Men efter skolan så for jag, ella och alva hem till alva och solade typ bara och snackade såklart. Nu ikväll så har jag haft träning, riktig kul träning! OCH IMORGON SÅ ÄT DET SISTA DAGEN AV HELA 5:AN..... OCH KLOCKAN 18,00 HAR VI SKOLAVSLUTNING:D:D:D


sånna fast i olika färger.


KLÄNNINGEN!!

Kom nyss hem. Tog ett bussen till stan för att jag skulle klippa mej! Så nu är man ny klippt. Sen efter att jag hade klippt mej så gick jag några ärende på stan. Sen kom mamma och då fick jag äta på Subway:D Sen på vägen hem for vi och hmtade mitt paket. Min avslutningsklänning skulle igentligen komma igår men den kom idag istället;) Sen nu klockan 7 så drar jag till Jennie-Ann och fixar en grej.
HÅRET...↓

FÖRE:


EFTER:


De korta håter ser mycket bättre ut framifrån:)





 

TWISTER

Efter skolan så drog Jag, Alva, Jennie-Ann och Ella till Ella:D Där gjorde vi ******....;) En sak. Sen ikväll så har jag varit på träningen. Vi sprang från Sportfältet till skolan, och där hade vi några övningar. Sen sprang vi tillbaks till Sportfältet igen. Nu ska jag nog kolla lite bloggar och äta en twister<3 Ha en bra kväll!!


FOTBOLLENS HELG

Igår kväll så tog jag och mamma en cykel tur till Alvas mamma. Så vi stannade där och då var jag ju med alva (min nya klasskompis i 6.an.) Så vi tup pratade om våran nya klass och såg en jätte bra film typ:D Och idag så har jag varit typ dela tiden på sportfältet. För det är ju fotbollens helg där i helgen. Så då spelade jag även en match klockan kvarit i 3, men vi förlorade tyvärr... Och imorron vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Vill till stan men det blir nog att följa mamma till stugan. Ett längt inlägg som man inte orkar läsa. Men har inte haft tid att blogga idag:)




NÅGRA SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN?


JA!!!!!

Idag på skolan sista lektionen så fick vi ju veta klasserna. Och jag blev super nöjd med klasserna!! Så nu är jag jätte glad:D Snart så kommer nog mamma hem, coh då ska vi nog fara på ica och köpa något gott:)
DAGENS OUTFIT↓



ÄNTLIGEN FREDAG!!!

Idag så är det ju fredag. Och Idag efter lunch får vi vwta nya klasserna!!! Det aka bli super kul att äntligen få veta don. Men det beror ju på om jag blev nöjd eller inte:) Men hoppas ni får wn bra fredag, för det ska jag försöka ha!!<3

KVÄLLEN...

Ikväll så har jag haft tränin. Och efter den så såg jag alvas match. Nu när jag har kommit hem så har jag duscha och packa. Imoron så får vi veta våra nya klasser inför 6:än, ska bli super kul att få veta dom:) så berättar väl imorgon om jag blev nöjd!! Nu ska jag sova så GOD NATT<3

LOV

Idag har vi ju lov:D Jätte skönt!! Så idag så har jag och Alva målat i gäststugan. Så nu är taket klart. Och på väggarna är det bara ett varv kvar. Sen så ska vi ju såklart tapetsera också och massa andra saker. Resten av dagen så ska jag kanske gå ut och fota eller göra nåt annat.


VANN

Just nu så sitter jag och ser tv samtidigt medans jag sitter vid datorn och fixar en sak åt en kompis. Ni vet vi har STORA planer på G....Menvi vann ju iaf matchen mot Bergsbyn, med 2-0. Men det regnade hela matchen:/ Men nu ikväll så har jag inte gjort så mkt har sett en film med familjen som var jätte bra. Som hette trust. Fotade ju i måndags med fanny och alva (http://fannyalva.blogg.se), så jag bjuder på en bild från då.


NU:


TISADG..

Idag på skolan så fick vi först glass sen fick vi fika på sjölden:) Lyxdag. När jag kom hem så har jag städat mitt rum hos mamma. Jag går ju nästan alltid till mamma efter skolan. Ikväll så blir det att spela match i Bergsbyn:D TAGGA!!;D nu tror jag att pappa är här snart.

FRÅGESTUND

Tänkte köra på en frågestund:)
Så nu är det bara att sätta igång och fråga på!!
Svarar på nästan allt tror jag. 

NY VECKA..

Idag på skolan så kom ers och kus och "hälsade på" deras blivande skola. Så då hade vi några faddrar. Mina  faddrar var Anna, Felicia och Anton :) Så dom typ visade runt oss på skolan och lekte lekar typ.. Sen sista lektionen så fick vi se film:D:D För en stund sen så kom jag hem, har nyss fikat. Nu ska jag nog kolla på lite olika skolavslutningsklänningar...:/ Nån som har några tips?!?! Är jätte sent ute och vet inte vad jag ska ha på mej.


RSS 2.0