VALBORG

Hej sötnosar♥ vad har ni gjort idag då? Själv så har jag varit med Jullan hela dan typ:D Nu snart så ska jag och mamma äta middag, sen drar vi till Forslunds och är där ikv:) Kommer troligetvis (stavning) bilder imorron från kvällen. Nu ska jag äta så ni får ha en bra kväll så syns vi sen♥

Jag låste in dej i mitt hjärta, men du låste upp och hoppade ut...♥

Hej sötisar♥ Morgonen började med att jag följde med och såg Alvas fotbollsmatch. Sen när vi kom hem så åt jag sen drog jag iväg till Sagas "kalas". Det var jätte kul:D Fast inte när hennes lillebror kom..Nu sitter jag här ochy bloggar, har just kommit hem;) Efter maten så drar jag nog iväg till Jullan. Ha en bra kväll!!

FOTBOLLS MATCH

♥Hej sötisar!! Kom nyss hem från fotbolls matchen som jag har spelat idag på Guldvallen. Det blev 1-1.. Nära att vi vann iaf:D Nu ska jag äta sen blir det att duscha. PUSS PÅ ER!!

OM MEJ :D

Hej♥ Jag är en tjej på 11 år snart 12..( fyller år 24 maj ) Jag är en spontan och trevlig tjej. jag gillar att spela fotboll och innebandy, vara med kompisar, familjen m.m. Jag bor i Skellefteå:D jag kommer att skriva och lägga upp bilder om vad jag gör på dagarna. Hoppas ni kommer att följa och kommentera i bloggen!!


RSS 2.0